Μεσολόγγι: Υπεγράφη το έργο αποπεράτωσης της πλατείας Αγίου Γεωργίου

Δημιουργείται και θα παραδοθεί ένας νέος δημοτικός χώρος αναψυχής που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών της τοπικής κοινότητας του Αγίου Γεωργίου.

plateia mesologi e1630083303717

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κατασκευής, το έργο της αποπεράτωσης της Πλατείας της τοπικής κοινότητας του Αγίου Γεωργίου, αρχικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Με την υπογραφή της σύμβασης, δημιουργείται και θα παραδοθεί ένας νέος δημοτικός χώρος αναψυχής, που με την αισθητική και την λειτουργικότητά του θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών της τοπικής κοινότητας του Αγίου Γεωργίου. Αναμένεται δε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση εντός ενός έτους, ενώ η χρηματοδότησή του γίνεται από ίδια έσοδα του Δήμου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος αναφέρει ότι «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας σε κάθε σημείο του Δήμου μας. Σύντομα, θα παραδώσουμε στους δημότες του Αγίου Γεωργίου ένα χώρο ολοκληρωμένο, λειτουργικό και ασφαλή. Ποιοτικά κι αισθητικά αναβαθμισμένο, σύμφωνο με τις γενικές επιδιώξεις μας που αφορούν την κατασκευή των έργων στο Δήμο μας».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

12 Αντιγραφή
received 4355000644586265
IMG 1327
20210920 ΑΙΤΩΛΙΚΟ 1