Μια ανάσα πριν το lockdown η Ζάκυνθος;
Την ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει την άρση του lockdown στη Μύκονο άλλα νησιά και περιοχές εμφανίζουν έξαρση κρουσμάτων.
Η απόφαση για άρση του lockdown στη Μύκονο πάντως, δεν προκαλεί έκπληξη καθώς το στίγμα είχαν δώσει κυβερνητικά στελέχη αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς εδώ και μέρες.
Μεταξύ των νησιών όμως που προβληματίζουν βρίσκεται και η Ζάκυνθος όπου ο δήμος ανέβηκε στο «πορτοκαλί» δηλαδή στο επίπεδο 3.
Ποιες περιοχές μπήκαν στο «πορτοκαλί»
Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο «πορτοκαλί» επίπεδο ανεβαίνουν οι Περιφερειακές Ενότητες: Πιερίας, Καρδίτσας, Αχαΐας, Κορινθίας, Λασιθίου και Χανίων (εκτός του δήμου Γαύδου).
Επιπλέον, στο «πορτοκαλί» επίπεδο 3 ανεβαίνουν οι δήμοι: Ζακύνθου, Λέρου, βόρειας Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, νότιας Κέρκυρας, δυτικής Λέσβου, Μυτιλήνης, Τροιζηνίας, Αντιπάρου, Σερίφου, Κω, Σίφνου, Μήλου, Ρόδου. Τέλος, ο δήμος Μυκόνου παραμένει σε καθεστώς υψηλής επιδημιολογικής επιτήρησης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Εκπαιδευτική εκδρομή στο Καρναβαλικό εργαστήρι Πατρών από το ΚΔΑΠ Ροιτίκων ΦΩΤΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Γιορτή Σταφίδας του 29ου Φεστιβάλ στο Γρηγόρι Αιγίου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Παρουσιάστηκε στον Σταθμό Καλαβρύτων το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου
