Μια μαγευτική βραδιά με τους Coldplay ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν ένα βράδυ γεμάτο μουσική, συναισθήματα και εκπλήξεις.

Συναυλία Coldplay

Οι δύο συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα ήταν σίγουρα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς.

Τόσο το Σάββατο (8/6), όσο και την Κυριακή (9/6) οι Coldplay χάρισαν ένα φαντασμαγορικό σόου και μία αξέχαστη εμπειρία στους 60.000 θαυμαστές που γέμισαν το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να δουν το «Music of the Spheres».

Συναυλία Coldplay

Φωτογραφία: Κυριακή Παπαγιαννοπούλου

Ήταν ένα βράδυ γεμάτο μουσική, συναισθήματα και εκπλήξεις. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν εκπληκτική, καθώς όλοι οι θαυμαστές – μικροί και μεγάλοι – ήταν ενωμένοι, τραγουδώντας και σχηματίζοντας κύματα ακόμα και πριν ξεκινήσει η συναυλία.

Συναυλία Coldplay

Φωτογραφία: Κυριακή Παπαγιαννοπούλου

Η σκηνική παρουσία των Coldplay ήταν μαγευτική. Χρώματα, φώτα, και οπτικά εφέ συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία. Μάλιστα τα πολυαγαπημένα βραχιολάκια με τα led έδιναν στο κοινό την ευκαιρία να συμμετέχει σε αυτή τη βραδιά και να «χρωματίσει» το στάδιο.

Συναυλία Coldplay

Φωτογραφία: Κυριακή Παπαγιαννοπούλου

Το πρόγραμμα δεν άφησε κανέναν απολύτως παραπονεμένο. Ήταν ένα υπέροχο μείγμα των εμβληματικών «κλασικών» hit του συγκροτήματος με τις τελευταίες επιτυχίες του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το κοινό απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια όπως: το «Adventure Of A Lifetime», «A Sky Full Of Stars», «Yellow», «Fix You», καθώς και νέες επιτυχίες από το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους.

Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η ενέργεια και η θετικότητα που απέπνεαν. Ήταν εμφανές πως αγαπούν αυτό που κάνουν και πως το μεταδίδουν στο κοινό τους. Κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αίσθηση κοινότητας και σύνδεσης μεταξύ όλων, με τον τραγουδιστή Κρίς Μάρτιν να λέει:

«Είναι πραγματικά απίθανο το γεγονός πως είμαστε σήμερα εδώ, 65.000 άνθρωποι, συγκεντρωμένοι ειρηνικά, χωρίς καμία διάκριση μεταξύ μας».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα, κομφετί και αιωρούμενους πλανήτες, με το μήνυμα «πιστέψτε στην αγάπη» να είναι γραμμένο με τεράστια λευκά γράμματα στις οθόνες.

Συναυλία Coldplay

Φωτογραφία: Κυριακή Παπαγιαννοπούλου

Σίγουρα, η συναυλία των Coldplay ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους. Η ικανότητά τους να συνδυάσουν συγκινητικές μελωδίες, δυναμικά φώτα και εκπληκτικά εφέ, προσέφερε μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα. Η εμφάνισή τους επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον λόγο για τον οποίο είναι μια από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα συγκροτήματα παγκοσμίως.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop