Μικρούτσικος για Καραϊβάζ: «Ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος και το πλήρωσε με τη ζωή του»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τον Γιώργο Καραϊβάζ, με αφορμή την ημερομηνία γενεθλίων του δεύτερου.

Ανδρέας Μικρούτσικος

«Χθες αν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του ο Γιώργος Καραϊβάζ», κάπως έτσι ξεκίνησε να μιλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για έναν δημοσιογράφο που θεωρούσε μάχιμο, ένα πρόσωπο αείμνηστο και έναν άνθρωπο που πλήρωσε ακριβά το τίμημα της δημοσιογραφίας του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μία συγκινητική αναφορά στον Γιώργο Καραϊβάζ στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τη χθεσινή επέτειο γενεθλίων του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

«Χθες αν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του ο Γιώργος Καραϊβάζ. Θα γινόταν 54 ετών. Είναι ο αείμνηστος ένα πρόσωπο που θα πρέπει να το μνημονεύουμε, όχι γιατί ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης αλλά γιατί ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος και το πλήρωσε το τίμημα με τη ζωή του», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Οι διωκτικές Αρχές έχουν “παγώσει” και αν ήταν εδώ ο Γιώργος θα ήταν ένα θέμα να του θέσω. Θα πρέπει να τον αναφέρουμε, γιατί όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει βιολογικά να μην πεθαίνει και στη μνήμη μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ένας άξιος, σημαντικός άνθρωπος που δυστυχώς θυσιάστηκε στην προσπάθειά του να είναι καλός στη δουλειά του», είπε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments