Μηλιτσόπουλου: «Ο 1ος Ημιμαραθώνιος της Πάτρας θα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής»»

Μηλιτσόπουλου: «Ο 1ος Ημιμαραθώνιος της Πάτρας θα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής»»

Ενας από τους πολλούς θεσμικούς υποστηρικτές που έχει στην μεγάλη του παρέα,  ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας είναι και αυτός του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας ο οποίος έχει και αυτός μεγάλη παρουσία στο χώρο με αθλητές του να διακρίνονται σε αγώνες μεσαία και μεγάλων αποστάσεων.

 

Η «Π» μίλησε χθες με την πρόεδρο του ΣΔΥ Πάτρας, Ελένη Μηλιτσόπουλου η οποία αναφέρθηκε στον μεγάλο αγώνα που θα γίνει στην πόλη, την Κυριακή 9 Απριλίου και τα οφέλη της πόλης.

 

«Ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας με μεγάλη του χαρά δέχτηκε να στηρίξει θεσμικά τη διοργάνωση του Διεθνούς Ημιμαραθωνίου που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου, στην πόλη μας. Με τη γνώση και την πολυετή εμπειρία του στη διοργάνωση δρομικών αγώνων, ο Σύλλογός μας φυσικά και στηρίζει έμπρακτα, οτιδήποτε δρομικό και αθλητικό γεγονός συμβαίνει στον τόπο μας, καθώς επί 36 χρόνια, διοργάνωνε τον Ημιμαραθώνιο Αχαΐας με εξαιρετική επιτυχία. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν δρομικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, με τους οποίους έχουμε άρρηκτη σχέση και επαφή, καθώς και διακεκριμένοι αθλητές, οι οποίοι ανήκουν στην οικογένειά μας» είπε η Ελένη Μηλιτσλόπουλου και πρόσθεσε: «Βοηθάει ενεργά στην επιτυχή έκβαση του αγώνα με στόχο την ανάδειξη και προβολή της πόλης των Πατρών, τόσο αθλητικά, όσο και κοινωνικά. Ευελπιστούμε η Πάτρα μέσα από τη διεξαγωγή ανάλογων δρομικών γεγονότων να γίνει πόλος έλξης χιλιάδων αθλητών και επισκεπτών που μόνο οφέλη έχουν να δώσουν στην πόλη μας. Πέρα απ’ τα οικονομικά οφέλη, οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν σε μία όμορφη πόλη στα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της με αποτέλεσμα την προβολή της Πάτρας.

Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας, μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης μας, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ