Μινιόν: Έλαμψε «δια χειρός» Πατρινού το ιστορικό κτίριο ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το πρώην πολυκατάστημα φωταγωγήθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων Dimand, Πατρινό επιχειρηματία Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Μινιόν: Έλαμψε «δια χειρός» Πατρινού το ιστορικό κτίριο ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πλήρως εναρμονισμένο με την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών είναι το ιστορικό κτήριο του Μινιόν επί της Πατησίων, το οποίο σήμερα, δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, έλαμψε με νέα φώτα σε μωβ, κόκκινους και ροζ χρωματισμούς.

Μινιόν: Έλαμψε «δια χειρός» Πατρινού το ιστορικό κτίριο ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

«Πατρινή» λάμψη στο ιστορικό Μινιόν – ΦΩΤΟ 

Το πρώην πολυκατάστημα που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ομονοίας, και το οποίο βρίσκεται σε φάση ανακατασκευής από την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dimand, με επικεφαλής τον Πατρινό επιχειρηματία Δημήτρη Ανδριόπουλο, φωταγωγήθηκε ενόψει των εορτών, θυμίζοντας λίγο από τις ένδοξες μέρες του στην αθηναϊκή αγορά.

Σε αυτό συνέβαλε και το έργο που φρόντισε να σχεδιάσει στους τοίχους περιμετρικά του κτηρίου ο καλλιτέχνης γκράφιτι, Soteur. Το εικαστικό και φωτιστικό έργο, «Childhood dreams build the future» ήρθε να ζεστάνει αυτές τις γιορτινές μέρες τις καρδιές όλων των επισκεπτών στο κέντρο της πόλης.

Το πρώην πολυκατάστημα φωταγωγήθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων Dimand, Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Ο  Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Το ΜΙΝΙΟΝ που έχει ταυτιστεί με την ιστορία της πόλης. Το ΜΙΝΙΟΝ που φέρει τα συναισθήματα, τα βιώματα γενεών και γενεών Αθηναίων, ξαναγεννιέται και μαζί έχουμε μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία για όλη την ευρύτερη περιοχή, τον άξονα της Πατησίων, έναν ιστορικό άξονα της πόλης, ο οποίος μπορεί και πρέπει να ξανανιώσει».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ανέφερε: «Όταν αναλάβαμε την ανάπλαση του ΜΙΝΙΟΝ, θεωρήσαμε ότι πρόκειται για ένα ακόμη κτήριο. Όμως οι αντιδράσεις του κόσμου, μας έκαναν να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα κομμάτι της ιστορίας των Αθηναίων, αλλά και των περισσότερων Ελλήνων. Με την ανάπλαση του ΜΙΝΙΟΝ οι παλαιότεροι θα αναβιώσουν ευχάριστες αναμνήσεις και οι νεότεροι θα έχουν νέες παραστάσεις και εμπειρίες».

Στόχος είναι μόλις ολοκληρωθεί το φιλόδοξο έργο της ανακατασκευής του σε ένα πρότυπο βιοκλιματικό κτήριο γραφειακών και εμπορικών χώρων, να αναδειχθεί σε έναν ελκυστικό προορισμό που θα συμβάλλει στη σύγχρονη ιστορία της πόλης και στην αναβίωση της Πατησίων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του κέντρου των Αθηνών.

Μινιόν: Έλαμψε «δια χειρός» Πατρινού το ιστορικό κτίριο ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μινιόν: Έλαμψε «δια χειρός» Πατρινού το ιστορικό κτίριο ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μινιόν: Έλαμψε «δια χειρός» Πατρινού το ιστορικό κτίριο ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ