Μήνυμα Δημάρχου Ήλιδας για τον Δεκαπενταύγουστο – «Η Παναγία να σκεπάζει πάντα τον τόπο μας»
Με ευχές αλλά και αναφορά στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Δυτική Ελλάδα λόγω των πυρκαγιών, ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, απηύθυνε μήνυμα για την εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου.
Με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, απηύθυνε μήνυμα στους πολίτες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της Παναγίας ως συμβόλου υπομονής, ταπεινότητας και άπειρης μητρικής αγάπης.
«Η Παναγία είναι η Πρώτη που μνημονεύουμε στις προσευχές μας, γιατί η Αγιότητά Της βρίσκεται κοντά στα ανθρώπινα και στα καθημερινά. Είναι η μεγάλη Μάνα που ακούει κάθε παιδί και απλώνει απλόχερα στοργή και ελπίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Χριστοδουλόπουλος σημείωσε ότι φέτος η εορτή επισκιάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα και δοκιμάζουν ιδιαίτερα τη Δυτική Ελλάδα και τη γειτονική Αχαΐα, εκφράζοντας την ευχή κάθε Ελληνίδα και Έλληνας να στραφεί στη Χάρη Της για παρηγοριά και δύναμη.
Καταλήγοντας, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όσες και όσους γιορτάζουν, εκφράζοντας την ελπίδα η Παναγία να σκεπάζει πάντα τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε voucher 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως
Το Claude διαβάζει πλέον τις καρτέλες σου και συνεχίζει τη δουλειά στον υπολογιστή
Ρίο–Αντίρριο: Ακολουθώντας την κατασκευή της Γέφυρας από το 2001 ΦΩΤΟ
Αυτά τα 6 φαγητά για μπάρμπεκιου δεν είναι τόσο ανθυγιεινά όσο ίσως νομίζετε
Google Pixel 11 vs Pixel 10: Αξίζει τελικά η αναβάθμιση;
Πολύτιμη βοήθεια στην «Κιβωτό Αγάπης» της Πάτρας ΦΩΤΟ
Σούπερ μάρκετ Δεκαπενταύγουστος 2026: Πού μπορείτε να ψωνίσετε το Σαββατοκύριακο
Το PlayStation Plus πρόσθεσε ακόμα 3 δωρεάν παιχνίδια για τον Αύγουστο
