Μήνυμα Δημάρχου Καλαβρύτων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο Δήμος Καλαβρύτων, με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών, έχει μεριμνήσει -στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του- ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

pap sxol 1

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια νέα σχολική χρονιά βρίσκεται στο ξεκίνημα της. Γεμάτη από πολλά όνειρα, από ελπίδα και αισιοδοξία για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, σ’ όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.
Αλλά και μια χρονιά με πολλές προκλήσεις. Οι συνθήκες της πανδημίας, άλλωστε, δεν επιτρέπουν εφησυχασμούς, ούτε χαλάρωση στην αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, για εμάς και τους γύρω μας.

Εδώ και ενάμισι χρόνο η υγειονομική κρίση έχει ανατρέψει, για μεγάλα διαστήματα, την εκπαιδευτική κανονικότητα. Ωστόσο, έχω την πίστη ότι η συνεργασία όλων μας, αρχών, φορέων, εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών, θα συντελέσει ώστε η φετινή χρονιά να κυλήσει ομαλά, σε ασφαλές περιβάλλον και με τις μικρότερες δυνατόν δυσχέρειες.

Ήδη, ο Δήμος Καλαβρύτων, με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών, έχει μεριμνήσει -στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του- ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με γνώμονα το σύνολο των αναγκών της εκπαιδευτικής κοινότητας, την υγιεινή, την καθαριότητα και τη λειτουργική τάξη στις σχολικές μας μονάδες.

Με τις σκέψεις αυτές, θέλω να ευχηθώ σε όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς καλή, δημιουργική και ανέφελη σχολική χρονιά, με δύναμη, με πρόοδο και αισιοδοξία».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ