Μήνυμα Λύτρα από τη φυλακή: Ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγός μου για οφειλές μου, «συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα»

Ο προφυλακισμένος ποινικολόγος ζητά ξανά συγγνώμη για την πράξη του, τονίζοντας πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου στάθηκε «άξια σύζυγος, άξια μάνα για το κοριτσάκι μας και δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου».

Λύτρα

Μήνυμα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει μετά την προφυλάκισή του για την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί εξαιτίας του ξυλοδαρμού της συζύγου του, έστειλε ο Απόστολος Λύτρας.

Μ’ αυτό, διαψεύδει δημοσιεύματα που τον αφορούν, τονίζει χαρακτηριστικά ότι η σύζυγός του δεν έχει ουδεμία ευθύνη για οφειλές που δημιουργήθηκαν πριν καν την γνωρίσει. Παράλληλα διαψεύδει ότι υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία ώστε να του παραδώσει προσωπικά του αντικείμενα.

Ο προφυλακισμένος ποινικολόγος ζητά ξανά συγγνώμη για την πράξη του, τονίζοντας πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου στάθηκε «άξια σύζυγος, άξια μάνα για το κοριτσάκι μας και δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου».

Ολόκληρη η επιστολή του: «Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Διαβάστε επίσης:

 

Καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς από χωριά της Τριταίας, στάχτη 40.000 στρ. και αγροτικές υποδομές

Λύτρας: Τις επόμενες ημέρες το αίτημα αποφυλάκισής του, το δεύτερο βράδυ στον Κορυδαλλό

Σαν σήμερα 22 Ιουνίου 1941 Γερμανία, Ιταλία και Ρουμανία κηρύσσουν τον πόλεμο στη Σοβιετική Ένωση, στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τι άλλο συνέβη

myAADEapp: Άμεση πρόσβαση σε δηλώσεις εισοδήματος και εκκαθαριστικά