Μητσοτάκης από τη Χαλκίδα: Η αντιπολίτευση θέλει να μας κοντύνει

«Να κάνουμε πολιτική για τους πολίτες. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν θέλουμε πολιτικό διάλογο με ύβρεις ή να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα και τα ζητούμενα των Ευρωεκλογών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης,Χαλκίδα,αντιπολίτευση

Στη Χαλκίδα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συναντήθηκε με πολίτες και αυτή την ώρα, μιλάει στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή.

«Πριν από έναν χρόνο, 6 Μαΐου είχα βρεθεί εδώ πριν τις εκλογές. Είμαι σήμερα εδώ για να σας πως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτή η ευθύνη είναι βαριά, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στη Χαλκίδα.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τα έργα που γίνονται στην περιοχή, όπως το «έργο αναφοράς» που γίνεται στην αγορά. «Είναι ένα μόνο μικρό παράδειγμα των παρεμβάσεων που γίνονται σε όλη την Ελλάδα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τουρισμό στη Βόρεια Εύβοια τις ημέρες του Πάσχα. «Είχα δεσμευτεί ότι θα σταθούμε δίπλα στη Βόρεια Εύβοια μετά τις πυρκαγιές» είπε ο πρωθυπουργός.

«Να κάνουμε πολιτική για τους πολίτες. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν θέλουμε πολιτικό διάλογο με ύβρεις ή να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα και τα ζητούμενα των Ευρωεκλογών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Το τι θα γίνει στο Ευρωκοινοβούλιο μετά τις εκλογές έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον όλων μας… Ως Έλληνες ευρωβουλευτές πρέπει να παίξουμε έναν ουσιαστικό ρόλο» συμπλήρωσε.

«Είμαι υπερήφανος γιατί η Ελλάδα του 2024 δεν έχει σχέση με την Ελλάδα του 2019. Από μαύρο πρόβατο έχουμε γίνει μια χώρα που ακούγεται στην Ευρώπη… Η ΝΔ ξέρει και μπορεί να διεκδικεί αυτά που μπορούμε να εξασφαλίσουμε από την Ευρώπη… Επίσης βλέπετε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θέλουν να κοντύνουν τον Μητσοτάκη για να προκληθεί πολιτική αναταραχή και να αμφισβητηθεί η πολιτική νομιμοποίηση που πήραμε στις εκλογές.» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το μήνυμα που θα βγει από την κάλπη είναι ότι η ΝΔ είναι πανίσχυρη, πρωταγωνίστρια στο πολιτικό σκηνικό. Είναι μια ευκαιρία οι Ευρωεκλογές να κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό και τι θα κάνουμε για τα επόμενα χρόνια. Και έχουμε πετύχει πολλά αυτούς τους μήνες».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop