Μητσοτάκης για κατώτατο μισθό: «Από τις ελάχιστες φορές που είμαι περήφανος που αθετήσαμε την υπόσχεσή μας»

Τι ανάφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του.

Μητσοτάκης για κατώτατο μισθό: «Από τις ελάχιστες φορές που είμαι περήφανος που αθετήσαμε την υπόσχεσή μας»

Η αύξηση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα είναι ένας από τους ελάχιστους λόγους ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αισθάνεσαι περήφανος που αθέτησε υπόσχεση που είχε δώσει προς τον λαό της χώρας, αφού η αύξηση του κατώτατου μισθού ήρθε με ακόμα καλύτερο τρόπο από το προβλεπόμενο.

Την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση της εβδομάδας- την πρώτη μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών – έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Facebook.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάνει λόγο για τη δέσμευση της κυβέρνησης για προσιτή και ποιοτική στέγη για τους νέους, τις εξελίξεις στην Παιδεία και την εργατική νομοθεσία, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την αποτροπή του τρομοκρατικού χτυπήματος, αλλά και για τον φράχτη στον Έβρο, που με τη σύμβαση που υπεγράφη την Παρασκευή, θα επεκταθεί κατά 35 χιλιόμετρα.

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού επισήμανε πως «ενώ είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα τον αυξήσουμε με ρυθμό διπλάσιο της ανάπτυξης, τελικά τον αυξήσαμε με τριπλάσιο ρυθμό. Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που είμαι περήφανος που αθετήσαμε την υπόσχεσή μας».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Πρωθυπουργού

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ