Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: «Κινηθήκαμε γρήγορα, να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως όλα μένει να αποδειχτούν, ωστόσο επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές, η κυβέρνηση έδρασε γρήγορα και έθεσε νέο ΔΣ στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο θέμα της «Κιβωτού του Κόσμου» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον ALPHA, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως όλα μένει να αποδειχτούν, ωστόσο επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές, η κυβέρνηση έδρασε γρήγορα και έθεσε νέο ΔΣ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την «αποστολή».

Κιβωτός του κόσμου: «Έχω να δω τα παιδιά μου 5 χρόνια» – Τι καταγγέλλει μητέρα από την Πάτρα – Σοκάρει νέα μαρτυρία 9χρονου ΒΙΝΤΕΟ
Όπως είπε, το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι ασφαλή. Το καλύτερο όπως είπε είναι το να φεύγουν τα παιδιά από τα ιδρύματα, καθώς μπορεί αυτά να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο πολλές φορές αναπαράγονται στερεότυπα.

Γι’ αυτό θα πρέπει τα παιδιά όσο γίνεται να φεύγουν και να πηγαίνουν σε υιοθεσίες ή σε ανάδοχες οικογένειες. Όπως είπε, έχουν να γίνουν ακόμα βήματα στο θέμα της απλοποίησης της διαδικασίας υιοθεσίας.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης πως δεν παρακολουθεί όλα όσα λέγονται στα social media. Όπως είπε έχουν μια καλή και μια κακή πλευρά. Και ως «σκοτεινή» πλευρά αναφέρει τη χυδαιότητα και την τοξικότητα που αναπαράγεται.

Δήλωσε επίσης πως του αρέσει να υπάρχει επιχειρηματολογία αλλά δεν του αρέσει να τσακώνεται. Ωστόσο παραδέχτηκε πως κάποιες φορές βλέπει ενδιαφέροντα σχόλια και κάποιες φορές λαμβάνει υπ’όψιν του κάποιες προτάσεις η παρατηρήσεις.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments