Μητσοτάκης: Στάση για… μπουγάτσα έκανε στην Καβάλα ο Πρωθυπουργός – Τι σχολίασε ο Οικονόμου
Μία… απαραίτητη στάση έκανε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να απολαύσει μπουγάτσα!
Μπορεί να είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας, όμως κυρίως είναι κάποιος που ξέρει να εκτιμά την καλή μπουγάτσα, γι’αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της νέας του περιοδείας έκανε μία στάση για μπουγάτσα.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε καφενείο στην Καβάλα όπου έφαγε μπουγάτσα και μάλιστα ανέβασε ένα story στο Instagram και έγραψε: «Ξεκινάμε την περιοδεία με το καλύτερο πρωινό στην Καβάλα!».
Στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, κάθισαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.
Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο kavalanews.gr, ο κ. Οικονόμου ακούγεται να λέει: «Το ιδανικό συνοδευτικό είναι το σοκολατούχο γάλα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ live στη Πάτρα
Το iOS 27 έφτασε στα iPhone: 7 ρυθμίσεις που αξίζει να δοκιμάσετε μετά το update
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
«30 χρόνια μέρες αδέσποτες»
Το YouTube απάντησε στο τι είναι mainstream: Τα Backrooms και ο 19χρονος στην κορυφή του κόσμου
