Μητσοτάκης: Στην Αχαΐα, αλλά λίγο αργότερα

Ο πρωθυπουργός ανασκευάζει την προεκλογική του περιοδεία. Προάγγελος, κομματικό κλιμάκιο με Σπανάκη, Πλεύρη, Διδασκάλου, σε ΒΙΠΕ και Πάτρα.

Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Πάτρα στις 30 Μαΐου. Αυτή η ενημέρωση υπήρχε, χθες, από τη ΝΔ Αχαΐας.

Η εξήγηση για νέα μετάθεση της επίσκεψής του έχει να κάνει με τις συνεχείς συναντήσεις που έχει, ως πρωθυπουργός. Το πλήρες πρόγραμμα περιοδείας του στην περιοχή θα γίνει γνωστό ίσως και σήμερα και πιθανώς την ίδια ημέρα θα βρίσκεται στην Πάτρα και ο υπ. ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παράλληλα, κλιμάκια της ΔΕΕΠ Αχαΐας αρχίζουν τις περιοδείες ανά τον νομό, με επικεφαλής τους βουλευτές Χρ. Αλεξοπούλου, Ανδ. Κατσανιώτη, Ι. Φωτήλα και μαζί οι Αν. Κουνάβης και Ν. Παπαδημάτος.

Στην Πάτρα αναμένεται αύριο Τετάρτη ο υπ. ευρωβουλευτής-πρ. αν. υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, που θα μιλήσει σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «My Way». Την Πέμπτη ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης θα περιοδεύσει στην Αχαΐα και θα συνοδεύεται από τον πρ. υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη και τον γγ του υπ. Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου. Από τις 10π.μ. θα κάνουν επίσκεψη σε: Αθηναϊκή Ζυθοποιία, «Νουνού», αγορά Πάτρας, Περιφέρεια, Επιθεώρηση Εργασίας, ΔΥΠΑ, ΕΦΚΑ, ΙΝ Αγ. Ανδρέα, συνάντηση με Φορείς στο Επιμελητήριο και (7:30μ.μ.) ομιλία στο Εκλογικό Κέντρο.

Μητσοτάκης

Ο Νίκος Στέφος έστειλε μήνυμα νίκης χθες από την Πάτρα

Χθες, βρέθηκε στο Εκλογικό Κέντρο της Πάτρας ο υπ. ευρωβουλευτής Νίκος Στέφος, ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης, στις 9 Ιουνίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που έχει πολλούς φίλους στην περιοχή, δήλωσε στην «Πελοπόννησο»: «Κύριος στόχος είναι η ΝΔ να παραμείνει το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην ΕΕ. Βεβαίως, θα βγουν συμπεράσματα και για εσωτερικούς πολιτικούς συσχετισμούς». Και πρόσθεσε: «Το ποιος θα είναι 2ος ή 3ος δεν μας απασχολεί. Ας τα βρουν μεταξύ τους». Ο Ν. Στέφος αναφέρθηκε και στην ακρίβεια, λέγοντας: «Οι αγορές παίζουν παιχνιδάκια και τιμολογούν με διαφορετικό τρόπο στις χώρες της ΕΕ. Ως κυβέρνηση έχουμε φρενάρει τις αυξήσεις, όμως οι τιμές στα τρόφιμα είναι πολύ ψηλότερες από ό,τι πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να είναι ψηλότεροι οι μισθοί, όμως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την αισχροκέρδεια».