Μητσοτάκης: Στην Άρτα συνοδευόμενος από τον γιο του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο ΦΩΤΟ
Στην πόλη της Άρτας συνεχίζεται – μετά το Αγρίνιο- η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Στην πόλη της Άρτας συνεχίζεται – μετά το Αγρίνιο- η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός συνοδεύεται στην πόλη της Ηπείρου από τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε φωτογραφίες

Το απόγευμα, στις 18:30, ο κ.Μητσοτάκς θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στη Βίτσα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Πώς φτιάχνεις σπιτική μαγιονέζα χωρίς να κόψει
