Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ExxonMobil και τον πρόεδρο της Lockheed Martin
Επιβεβαιώθηκε η εξαιρετική συνεργασία, και η ομαλή πρόοδος τόσο στο πρόγραμμα αναβάθμισης των F16, όσο και στο πρόγραμμα των F35
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τα μαχητικά αεροσκάφη F16 και F35 με τον πρόεδρο της Lockheed Martin, Michael Williamson στην σημερινή (25.09.2025) συνάντησή τους.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της 80ής Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, είχε συναντήσεις με τον υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δρα Sultan al Jaber, τον Πρόεδρο της Lockheed Martin, Michael Williamson και τον Αντιπρόεδρο της ExxonMobil, John Ardill.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον δρα. Sultan Al Jaber επιβεβαιώθηκε η απόλυτη ικανοποίηση της εμιρατινής πλευράς από τις μέχρι σήμερα επενδύσεις των ΗΑΕ στην Ελλάδα και η πρόθεση τους ανάπτυξης αυτών σε «περιφερειακούς πρωταθλητές» στους κλάδους τους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Lockheed Martin, επιβεβαιώθηκε η εξαιρετική συνεργασία, και η ομαλή πρόοδος τόσο στο πρόγραμμα αναβάθμισης των F16, όσο και στο πρόγραμμα των F35.
Στη συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Exxon Mobil συζητήθηκε η ενεργειακή συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Η διάλεξη της Γιώτας Καΐκα-Μαντανίκα «Η δολοφονία του Διονύσιου Φραγκόπουλου και οι αναρχικοί της Πάτρας» ΦΩΤΟ
