Μητσοτάκης: «Το ΕΣΥ παρά τις δυσκολίες και τις αδυναμίες του πολλές φορές λειτουργεί σε επίπεδα αξιοζήλευτα»

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας

Μητσοτάκης: «Το ΕΣΥ παρά τις δυσκολίες και τις αδυναμίες του πολλές φορές λειτουργεί σε επίπεδα αξιοζήλευτα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, καθώς στο συγκεκριμένο αντικαρκινικό νοσοκομείο εφαρμόζεται πιλοτικά το πρόγραμμα Οίκοθεν. Είναι το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο που έχει ξεκινήσει την αντιμετώπιση των ογκολογικών ασθενών στο σπίτι και σε πρώτη φάση 10 ασθενείς λαμβάνουν την θεραπεία τους στο σπίτι και στόχος είναι έως τον επόμενο μήνα ο αριθμός τους να έχουν φτάσει τους 80. Στόχος επίσης είναι η αποφόρτιση των δομών σε ποσοστό 30%.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που το πρόγραμμα Οίκοθεν ξεκινάει με πολύ σημαντικές και υψηλές προσδοκίες με απλά λόγια να το εξηγήσω η δυνατότητα παροχής νοσοκομειακής φροντίδας στο σπίτι και ο ασθενής έχει φροντίδα εκεί αντί να έχει στο νοσοκομείο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τόνισε ακόμα ότι αποτελεί απόλυτη δέσμευση της ΝΔ η αναμόρφωση του ΕΣΥ και κεντρική προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης.

«Το ΕΣΥ παρά τις δυσκολίες και τις αδυναμίες του πολλές φορές λειτουργεί πολλές φορές σε επίπεδα αξιοζήλευτα. Τα προγράμματα θα συνεχίσουν να στηρίζονται από το κράτος ακόμα και όταν σταματήσει η χρηματοδότηση από την ΕΕ».

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ