Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της 117 Πτέρυγας Μάχης

Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών και της 117 Πτέρυγας Μάχης θα εκτείνεται σε συνεργασίες στο εκπαιδευτικό, επιστημονικό και ερευνητικό πεδίο υπεγράφη

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και της 117 Πτέρυγας Μάχης

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη χθες 19 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:30 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Πατρών μεταξύ του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του ΠΠ και της 117 Πτέρυγας Μάχης.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας το οποίο θα εκτείνεται σε συνεργασίες στο εκπαιδευτικό, επιστημονικό και ερευνητικό πεδίο υπεγράφη, στην αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών από τον Πρύτανη Καθηγητή Χρήστο Μπούρα ως αρμόδιο εκπρόσωπο του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και από τον Διοικητή της 117 Πτέρυγας Μάχης Σμηνάρχου κ. Άγγελου Καλλιγαρίδη. Πριν την υπογραφή του μνημονίου προηγήθηκε μια μικρή τελετή ενταγμένη στο υγειονομικό πρωτόκολλο της αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας από την νόσο Covid 19.

Στην τελετή συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Καθηγητής Π. Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Καθηγητής Βασίλειος Κωστόπουλος και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments