Μουσική διαμαρτυρία σήμερα στο Αγρίνιο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, συμμετέχει στην κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Αγρίνιο

Στην  κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων συμμετέχει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.

Σήμερα, Τετάρτη 7/12/2022, διοργανώνουν μουσική-καλλιτεχνική διαμαρτυρία στο κέντρο του Αγρινίου (από 10.30π.μ.-1μ.μ.) σε συνεργασία με τους μαθητές.

Μερικά από τα αιτήματα αφορούν στη συγγραφή και δωρεάν διανομή εγχειριδίων μελέτης για τα μουσικά και καλλιτεχνικά μαθήματα, την άμεση κάλυψη όλων των κενών σε μουσικά, καλλιτεχνικά μαθήματα και μαθήματα γενικής παιδείας, την εξασφάλιση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, της υλικοτεχνικής υποδομής και του απαιτούμενου προσωπικού για τη σωστή λειτουργία των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων καθώς και την αναγνώριση του επιπέδου σπουδών των αποφοίτων μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων στα αντικείμενα μουσικής και καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments