Μυτιλήνη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ναυάγιο της Λέσβου – «Δε θα συνηθίσουμε τον θάνατο» ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου.

Μυτιλήνη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ναυάγιο της Λέσβου - «Δε θα συνηθίσουμε τον θάνατο» ΒΙΝΤΕΟ

Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Μυτιλήνη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/2), με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στη Λέσβο και με ηχηρό μήνυμα τη φράση «Δε θα συνηθίσουμε τον θάνατο».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας “για να μην συνηθίσουμε τον θάνατο” μετά από άλλο ένα τραγικό ναυάγιο στη Λέσβο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη από το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, τον Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, την επιτροπή ειρήνης Λέσβου και την συμμετοχή φοιτητικών συλλόγων.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Παναγιώτης Κλαδίτης, εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου, η Αμαλία Γκίκα, εκ μέρους του Φοιτητικού Συλλόγου Ωκεανογραφίας, η Κατερίνα Βλάμου, εκ μέρους του Συλλόγου Προοδευτικών Μυτιλήνης, ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από τον Γιάννη Ζαφειρίου, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λέσβου.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία μέσα από την αγορά της Μυτιλήνης, με τα συνθήματα να «ζεσταίνουν» την κρύα ατμόσφαιρα, ενώ μοιράζονταν η ανακοίνωση στους περαστικούς και στους καταστηματάρχες. Η πορεία κατέληξε στο Δημαρχείο Μυτιλήνης, όπου αναρτήθηκε πανό, διατρανώνοντας έτσι οι συγκεντρωμένοι, την αντίθεση τους με την Δημοτική Αρχή που επιμένει στην κλειστή δομή-φυλακή ψυχών στη Βάστρια.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments