Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του νεκρού αθλητή – Μεταφέρεται από άνδρες 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας- ΝΕΟΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση της σορού του 68χρονου Χριστόφορου Δουραμάνη, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων.

Ναύπακτος

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση της σορού του 68χρονου Χριστόφορου Δουραμάνη, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων.

Νεκρός ο Πατρινός Χριστόφορος Δουραμάνης – Ποιος είναι ο αθλητής που έπεσε σε χαράδρα στη Σκάλα Ναυπάκτου – ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με πληροφοροίες του pelop.gr απαίτειται τώρα περίπου 40 λεπτά διαδρομή από το σημείο που εντοπίστηκε, μέσα από μονοπάτι, για να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα μεταφέρει την σορό στο νεκροτομείο Πατρών για τα διαδικαστικά.

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΟΡΟΦΟΡΙΕΣ: Έξι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και 6 άνδρες της Π.Υ. Ναυπάκτου, μετέχουν στην επιχείρηση ανάσυρσης του 68χρονου άνδρα που έχει χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων. Στο σημείο βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος που συμμετείχε σε αγώνες δρόμου του του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας, είναι έμπειρος αθλητής και έτρεχε στην ομάδα των 10 χιλιομέτρων.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα ώστε να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση αθλητή στην ορεινή Ναυπακτία ο οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο 68χρονος δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί.  Ο αθλητής, έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας.