Νάσος Κληρόπουλος – Με ένα φιατάκι του 1975 συμβάλλει για την “Φλόγα”!

Ο εθελοντισμός έχει αξία γιατί ο καθένας προσφέρει με τον δικό σου τρόπο. Ο Πατρινός φαρμακοποιός και λάτρης των παλαιότερων και πανέμορφων fiat οδηγεί και συμβάλλει για το έργο του σωματείου “Φλόγα”!

Νάσος Κληρόπουλος - Με ένα φιατάκι του 1975 συμβάλλει για την "Φλόγα"!

Νάσος Κληρόπουλος - Με ένα φιατάκι του 1975 συμβάλλει για την "Φλόγα"! O Νάσος Κληρόπουλος φίλος- εθελοντής της Φλόγας κυκλοφορεί πλέον με το αυτοκινητάκι της Aγάπης στην Καλαμάτα!

Ο δραστήριος φαρμακοποιός από την Πάτρα μετεγκαταστάθηκε στην όμορφη Καλαμάτα συνεχίζοντας την δράση του εκεί. Ουσιαστικά δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους συμμετέχοντας στο έργο του συλλόγου “Φλόγα”

Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνοκαι σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε  όλη την Ελλάδα, με γραφεία & εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Νάσος Κληρόπουλος - Με ένα φιατάκι του 1975 συμβάλλει για την "Φλόγα"!
Τα μέλη της καταφέρνουν και συμπαραστέκονται στις οικογένειες και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
Όπως αναφέρει ο Κληρόπουλος: “Εγώ έχω αφιερώσει ένα αυτοκινητάκι Φίατ 500 1975 στην Φλόγα και προσπαθουμε μαζι να συλλέγουμε πόρους στον κουμπαρά της, συμμετέχοντας σε διαφορες εκδηλώσεις ή μόνο και μόνο με την στατική παρουσία μας, οπότε μας δωθεί η ευκαιρία. Αυτό το λίγο είναι σημαντικό γιατί φέρνει και άλλους ανθρώπους κοντά. Γενικα ο κόσμος ευαισθητοποιείται και έχει διάθεση να βοηθήσει Είμαι απλά έναςθελοντής όπως εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα,και ο καθένας βοηθά όπως μπορεί!”
Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ