Ναταλία Γερμανού: «Απαράδεκτη η ατάκα του Μάρκου Σεφερλή για τον βιασμό» – ΒΙΝΤΕΟ

«Επειδή είναι ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει και θα είχε πει: “Όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει”», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού για το Μάρκο Σεφερλή

Ναταλία Γερμανού: «Απαράδεκτη η ατάκα του Μάρκου Σεφερλή για τον βιασμό» - ΒΙΝΤΕΟ

Για την ατάκα του Μάρκου Σεφερλή στο Super Mammy αναφορικά με τον βιασμό μίλησε η Ναταλία Γερμανού, χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη», τονίζοντας ότι λόγω της ιδιαιτερότητας της εποχής θα την είχε αποσύρει.

«Θα σας πω την άποψή μου. Τον Μάρκο τον γνωρίζω χρόνια, τον έχω φιλοξενήσει σε εκπομπές μου. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός κι όποτε έχουμε βρεθεί, έχω διασκεδάσει. Ο Μάρκος Σεφερλής όταν είναι καλεσμένος ή αυτοσχεδιάζει στο θέατρο κι είναι διαδραστικός, πολλές φορές είναι πολύ αστείος. Το κάνει ωραία. Δεν ξέρω ποιος του έγραψε αυτήν την ατάκα ότι είδα ένα βιαστή στο δρόμο κι ότι άρχισα να τρέχω και τι έγινε, δεν τον πρόλαβα. Παρόλα αυτά στην Ελλάδα του 2022 κι έχουμε δύο πολύ γνωστούς συναδέλφους του να βρίσκονται προφυλακισμένοι για το αδίκημα του βιασμού, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η ατάκα. Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

Σε άλλο σημείο της συζήτησης πρόσθεσε: «Με κάθε σεβασμό στο κοινό του Μάρκου, που είναι μεγάλο, γελά, ξεδίνει και γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται ότι καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο φιλτράρισμα ειδικά τέτοιες εποχές και σε τέτοιου είδους αστεία. όντως αυτή η φράση ήταν απαράδεκτη και θα το κλείσω με κάθε αγάπη προς τον άνθρωπο Μάρκο».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ