Ναταλία Γερμανού: «Μας δουλεύουν!», όσα είπε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη on air

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι της Κυριακής με την Ναταλία Γερμανού, όπου η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε ον αίρ.

Μητέρα

Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι της Κυριακής (04/12) βγήκαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, η Κούλα Αρμουτίδου και ο Γιάννης Τοπαλούδης οι οποίοι ζητούν την σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας.

Ο λόγος είναι να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σήμερα βγήκε και στον «αέρα» της εκπομπής.

Τα όσα είπε, όμως ανέφερε η κ. Συρεγγέλα, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία εκνευρισμένη αποχώρησε από το πλάνο.

«Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…» και η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments