Νάξος: Καλά στην υγεία τους η 13χρονη και το μωρό της – Είχε πόνους στην κοιλιά και τελικά ήταν έγκυος

Η 13χρονη με το μωρό της νοσηλεύονται στο νοσοκομείου Σύρου.

άρτα-σύνδρομο-ξεχασμένου-μωρού

Καλά στην υγεία τους είναι το 13χρονο κορίτσι, μαθήτρια γυμνασίου, αλλά και το μωρό που γέννησε -χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος – στο νοσοκομείο της Νάξου που είχε μεταβεί με αφόρητους πόνους στην κοιλιά. Η 13χρονη με το μωρό της νοσηλεύονται στο νοσοκομείου Σύρου.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της τη μετέφεραν στα επείγοντα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, τους οποίους απέδωσαν σε χρόνια δυσκοιλιότητα. Ο παιδίατρος χορήγησε στην 13χρονη κλύσμα για να ανακουφιστεί το παιδί, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όταν όμως ο παιδίατρος αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι καθυστερούσε να βγει από την τουαλέτα, πήγε να τη βρει και τότε αντίκρισε το μωρό να έχει γεννηθεί και τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται.

Στη συνέχεια η 13χρονη υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια επιπλοκή και ελλείψει γυναικολόγου αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σύρου όπου νοσηλεύεται μαζί με το μωράκι της.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο Νάξου δεν υπήρχε την ώρα εκείνη ακτινολόγος, για αυτό και η ανήλικη δεν υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα πριν γεννήσει στην τουαλέτα.