ΝΔ: Ξαναγράφονται οι λίστες υποψηφίων και στην Αχαΐα

Στην περίπτωση αρνήσεων, λόγω περιορισμένου χρόνου και ανετοιμότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προεκλογικού αγώνα, τονίζεται ότι θα ισχύσει το «μέτρο» της επιστράτευσης…

ΝΔ: Ξαναγράφονται οι λίστες υποψηφίων και στην Αχαΐα

Η τραγωδία των Τεμπών έχει επιδράσει καταλυτικά στο σύνολο της κοινωνίας και οι κομματικοί σχεδιασμοί έχουν ανατραπεί. Ιδίως, αυτό αφορά τη «Νέα Δημοκρατία», που δημοσκοπικά έχει απώλειες, σε αντίθεση τ’ άλλα κόμματα που δεν ζημιώνονται, αλλά δεν «εισπράττουν» κιόλας.

Τα καινούργια δεδομένα υπαγορεύουν στο κυβερνών κόμμα την ανάγκη να ανασχεδιαστούν οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών, με στόχο την επανασυσπείρωσή του. Υπ’ αυτή την έννοια «δεξαμενές» υποψηφίων βουλευτών από τις οποίες η ΝΔ δεν άντλησε ονόματα, ανοίγουν πλέον, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρατευτούν πρόσωπα που θεωρείται ότι διαθέτουν ειδικό κοινωνικό βάρος και επιβάλλεται να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.

Ηδη, στην Πειραιώς οι επιτελείς της ΝΔ έχουν πάρει το πράσινο φως από το Μαξίμου να διερευνήσουν τη συμμετοχή στις λίστες αντιπεριφερειαρχών, προέδρων ΔΕΕΠ και στελεχών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με κοινωνικό εκτόπισμα.

Ειδικότερα, όσον αφορά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Αχαΐας, πέραν των τεσσάρων βουλευτών, ξαναγράφεται η λίστα και έχουν προστεθεί ονόματα που μέχρι πρότινος ήταν διαγραμμένα.

Ακόμη και στην περίπτωση αρνήσεων, λόγω περιορισμένου χρόνου και ανετοιμότητας των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προεκλογικού αγώνα, τονίζεται ότι θα ισχύσει το «μέτρο» της επιστράτευσης…

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ