ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: «Η κοινωνία του Δήμου Αιγιαλείας ξανά στο προσκήνιο»

Ομιλήτραι θα είναι η Μάρα Κουκουδάκη.

ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: «Η κοινωνία του Δήμου Αιγιαλείας ξανά στο προσκήνιο»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής σε συνεργασία με την Δημοτική Συντονιστική Οργάνωση Δήμου Αιγιαλείας συνδιοργανώνουν δράση αυτοργάνωσης. Η Μάρα Κουκουδάκη την Τετάρτη 3 Αυγούστου, θα μιλήσει στις 8 το βράδυ στην Άκολη (Καφενείο Λευτέρη Κυριακόπουλου)  και δύο ώρες μετά, στις 10 το βράδυ, στην παραλία Ακονιάς (θέση Πεύκα στο Bora Bora).

Η Αιγιάλεια έχει την ανάγκη πολιτικών που θα την επαναφέρουν στον χάρτη των επενδυτικών πρωτοβουλιών της αμυντικής Ελληνικής Βιομηχανίας όπως διαφάνηκε από πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Στον χάρτη των σπουδαστικών και ακαδημαϊκών προτεραιοτήτων με τουριστική και γεωπονική σχολή με την σωστή ανάδειξη που θα μπορεί να συνδυάσει την γνώση και την έρευνα με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα προϊόντων του αγρο – κτηνοτροφικού τομέα για την ένταξη της στον χάρτη του γαστρονομικού προορισμού- τουρισμού.

Όπως σημειώνεται: «Η όμορφη Αιγιάλεια μας έχει ανάγκη την δημιουργία δέσμης ολοκληρωμένου Κυβερνητικού προγράμματος για να βγει από την περιδίνηση της τελευταίας οκταετίας.
Αυτό μόνο με μια προοδευτική, σοσιαλ – δημοκρατική διακυβέρνηση μπορεί να υλοποιηθεί. Μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής μπορεί».

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ