Νέα αναβολή για Παυλόπουλο – Πότε θα επισκεφθεί τελικά το Αίγιο
Η επίσκεψη του τ. Προέδρου της Δημορκατίας Προκόπη Παυλόπουλου, αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, όμως η κακοκαιρία δεν το επέτρεψε.
Αντί της προσεχούς Κυριακής, από τον Δήμο Αιγιάλειας, ανακοινώθηκε χθες Πέμπτη 28/01/2022, ότι ο τ. πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφθεί τελικά το Αίγιο στις 13 Φεβρουαρίου και θα παραστεί σε Δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Φανερωμένης, χοροστατούντος του ποιμενάρχη Ιερωνύμου, ενώ ακολούθως θα μιλήσει για τη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας.
Η επίσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, όμως οι συνέπειες της κακοκαιρίας δεν το επέτρεψε. Εχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης το 2017, αφότου υπέγραψε Προεδρικό Διάταγμα και όρισε την 26η Ιανουαρίου ως τοπική εορτή ιστορικής σημασίας για τον δήμο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Σπουδαία κίνηση για τον ΝΟΠ, κράτησε την Κατερίνα Ζαφειράκη
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Νεπάλ: Θαύμα από 6χρονη που διεσώθη στα ερείπια μετά από 60 ώρες!
