Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης να φέρει άμεσα προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η Νέα Αριστερά ζητά επίσης από τον πρωθυπουργό «να καταδικάσει στελέχη του, όπως η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του, που ακόμα και σήμερα… φορούν περικεφαλαίες και μιλούν για “κατάπτυστη συμφωνία”».

Νέα,Αριστερά,μνημόνια

«Ο κ. Μητσοτάκης που υπήρξε ο μεγαλύτερος χορηγός των εθνικιστών της Βόρειας Μακεδονίας που σήμερα αμφισβητούν στην πράξη τη Συμφωνία των Πρεσπών, έχει μπροστά του μια επιλογή. Να αφήσει τα παιχνίδια και να προχωρήσει σε μια στοιχειώδη πράξη προάσπισης του ιστορικού κεκτημένου της Συμφωνίας».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Νέα Αριστερά, μετά την κίνηση της νέας προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, που ορκίστηκε αποκαλώντας την χώρα της Μακεδονία και όχι με το συνταγματικό της όνομα.

«Να φέρει άμεσα προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας»

Η Νέα Αριστερά ζητά από τον πρωθυπουργό «να φέρει άμεσα στην βουλή προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας τα οποία εδώ και πέντε χρόνια έχει “παγώσει” ώστε να έχει ευχαριστημένους τους ακροδεξιούς στην κυβέρνηση και στο κόμμα του.

Ταυτόχρονα να καταδικάσει στελέχη του, όπως η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του, που ακόμα και σήμερα… φορούν περικεφαλαίες και μιλούν για “κατάπτυστη συμφωνία”».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ