Νέα διακοπή στην δίκη Πισπιρίγκου – Κούγιας: «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορός της, τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ»
O Αλέξης Κούγιας, ζήτησε και άλλο χρόνο για να ετοιμάσει την αίτηση εξαίρεσης της προέδρου.
Σε νέα διακοπή προχώρησε το δικαστήριο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς ο Αλέξης Κούγιας, μόλις ανέβηκαν στην έδρα οι δικαστές, ζήτησε και άλλο χρόνο για να ετοιμάσει την αίτηση εξαίρεσης της προέδρου.
«Ντρίπλα» Κούγια πριν την απολογία Πισπιρίγκου – Τί ζήτησε από το δικαστήριο
«Εμείς σας δώσαμε το χρόνο, όταν την ετοιμάσετε να τη καταθέσετε, να ξεκινήσει η απολογία της» απάντησε η πρόεδρος με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά λέγοντας: «Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορός της, τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ. Θέλω χρόνο».
«Τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο» είπε η πρόεδρος και η διαδικασία διεκόπη και πάλι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Πανηγυρικός εσπερινός στο Μέγα Σπήλαιο με Ιερώνυμο και Αμβρόσιο ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
Αναβολή των εκλογών στον Σύλλογο Απανταχού Λεοντιτών ΦΩΤΟ
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Η Samsung ετοιμάζει ακουστικά για να χτυπήσει τα AirPods Max
