Νέα Δημοκρατία: Εκκίνηση για το Συνέδριο στις 3-5 Δεκεμβρίου -Η εναρκτήρια συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου και συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τα οργανωτικά, πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά του επικείμενου συνεδρίου.

Νέα Δημοκρατία: Εκκίνηση για το Συνέδριο στις 3-5 Δεκεμβρίου -Η εναρκτήρια συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έλαβε χώρα σήμερα η εναρκτήρια συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνει στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης: «Μόλις ολοκληρώσαμε τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την κορυφαία διαδικασία του κόμματος, διαλόγου του Συνεδρίου μας. Ενός Συνεδρίου το οποίο συμπίπτει, πλέον, με μια περίοδο που δημιουργείται ένα νέο πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθούμε και γι’ αυτό ακριβώς συζητήσαμε όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία μας αφορούν τεχνικά και πολιτικά.

»Πολιτικά θεωρούμε ότι μετά από 2 χρόνια πολλών κρίσεων που η Κυβέρνηση διαχειρίστηκε επιτυχώς, οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις, λογικές, ουσιαστικές και με επιχειρήματα. Και αυτό μας δίνει την ευκαιρία, εμείς, να δώσουμε αυτές τις απαντήσεις στους πολίτες και να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά μας από τις ακραίες φωνές και τις λαϊκίστικες φωνές που δεν δίνουν λύσεις. Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία το Συνέδριό μας, το οποίο θα αποτελέσει και την αφετηρία για νέες μάχες, νέες περιόδους και για ανάπτυξη και οικονομία στην χώρα για όλους και με κοινωνική δικαιοσύνη».

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου δήλωσε: «Το 14ο Συνέδριο μας δεν διεξάγεται απλώς στη “μέση μιας κυβερνητικής θητείας”. Πραγματοποιείται στην αρχή μιας μεγάλης πορείας θετικών μεταβολών σε κρίσιμους τομείς που μικραίνουν την απόσταση που μας χωρίζει από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης.

»Το κυβερνητικό μας έργο αποδίδει ήδη καρπούς στη βελτίωση του εισοδήματος για κάθε πολίτη, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στη θωράκιση της πατρίδας μας. Αποτελεί συγχρόνως και την αφετηρία για τη φυγή προς τα μπρος. Την ώρα που η αντιπολίτευση ενδοσκοπεί προσπαθώντας να απαντήσει στα ερωτήματα της δεκαετίας που πέρασε, εμείς στο Συνέδριο μας ανοίγουμε τη συζήτηση για τις λύσεις των δεκαετιών που έρχονται».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου και συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τα οργανωτικά, πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά του επικείμενου συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Voucher 200 ευρώ και στους εκπαιδευτικούς
Από τέλος Φεβρουαρίου ο Τσίπρας στην Πάτρα - Κυρίαρχος στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ
Χάκερ επιτέθηκαν στη Βουλή - Παραβιάστηκαν 60 e-mails
Σε καραντίνα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος - Ηρθε σε επαφή με τον θετικό Υπουργό Αμυνας του Ισραήλ