Νέα επίθεση με μαχαίρι στη Γερμανία – Τέσσερις τραυματίες σε πανεπιστήμιο
Οι αρχές δεν ανέφεραν πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί, ούτε τα κίνητρα της επίθεσης αυτής, ενώ με ανάρτηση στο Twitter σημείωσαν ότι «πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από μαχαίρι».
Στη Γερμανία σημειώθηκε ακόμα μία επίθεση με μαχαίρι σε λιγότερο από 24 ώρες, καθώς μετά το περιστατικό στη Βάδη- Βυρτεμβέργη, ένας άνδρας εισέβαλε με μαχαίρι σε πανεπιστήμιο της Βεστφαλία και τραυμάτισε τέσσερα άτομα.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, η επίθεση έγινε στο πανεπιστήμιο Χαμ-Λίπστατ, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το Ντόρτμουντ.
Οι αρχές δεν ανέφεραν πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί, ούτε τα κίνητρα της επίθεσης αυτής, ενώ με ανάρτηση στο Twitter σημείωσαν ότι «πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από μαχαίρι».
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου WDR, ο δράστης είναι ένας νεαρός που κατάγεται από το Χαμ. Οι τραυματίες είναι τέσσερις φοιτητές, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας. «Βρισκόμαστε επί τόπου, έχοντας αναπτύξει σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις και σας παρακαλούμε να αποφεύγετε τον τομέα», πρόσθεσε η αστυνομία.
Σημειώνεται, ότι νωρίτερα ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά μία δασκάλα και μία μαθήτρια στον χώρο δημοτικού σχολείου του Έσλινγκεν-αμ-Νέκαρ, στη Βάδη- Βυρτεμβέργη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Στο Γιαννισκάρι άνθισαν τα κρινάκια της άμμου ΦΩΤ0
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Ατμοσφαιρικές αντιθέσεις της Ρούμελης στον ουρανό της Τέμενης Αιγίου ΦΩΤΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Στην Κουνινά Αιγίου ο εορτασμός της Αγίας Άννας
