Νέα Σμύρνη: Συναγερμός για εξαφάνιση 13χρονης από Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την εξαφάνιση της 13χρονης από τη Νέα Σμύρνη, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Σμύρνη για την εξαφάνιση μιας 13χρονης κοπέλας από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», με το Χαμόγελο του Παιδιού να δημοσιοποιεί τα στοιχεία της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Πρόκειται για την εξαφάνιση της 13χρονης Αγγελικής – Μικαέλας Τ., της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την Πέμπτη (1.12.2022) από τη Νέα Σμύρνη και το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα για το περιστατικό ώστε να δώσει τα στοιχεία της στη δημοσιότητα.
Η Αγγελική – Μικαέλα Τ., έχει ύψος 1,62 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μακριά ίσια μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε γκρι φούτερ, κόκκινο παντελόνι φόρμας και άσπρα αθλητικά παπούτσια, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιώργος Μαζωνάκης: Η άγνωστη βοήθεια στον πατρινό Σπύρο Φωκά – Τι είχε γράψει τότε η «Π»
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το πρώτο «ασθενοφόρο» για χαλασμένα ρομπότ στην Ιαπωνία
Στράτος Τζώρτζογλου: «Μου πέρασε από το μυαλό να αυτοκτονήσω» – Τα τρία χρόνια στο σκοτάδι
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
