Νέα στοιχεία σε βάρος του Νόβακ Τζόκοβιτς, το έγγραφο που τον «καίει»

Σε αναμονή για την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης

Τζόκοβιτς

Τελικά καθημερινά αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση Τζόκοβιτς. Συγκεκριμένα ενώ ο Σέρβος περιμένει την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, για την απέλασή του, που φαίνεται ότι θα καθυστερήσει, ένα νέο έγγραφο που διέρρευσε τον βάζει εκ νέου σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αυστραλία, στην αίτησή του για εισαγωγή στην χώρα ο Σέρβος έχει κληθεί να απαντήσει κάποια στιγμή στην ερώτηση: “Έχετε ταξιδέψει 14 ημέρες πριν την πτήση σας στην Αυστραλία; Σημείωση: Το να δώσετε λάθος πληροφορίες είναι σοβαρό. Μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις.” Σε αυτή την ερώτηση λοιπόν ο Νόλε έχει απαντήσει αρνητικά, δίνοντας έτσι ψευδή στοιχεία.

Το έγγραφο που δείχνει ότι ο Τζόκοβιτς ανέφερε ότι δεν είχε ταξιδέψει για 14 ημέρες πριν εισέλθει στην Αυστραλία
Το έγγραφο που δείχνει ότι ο Τζόκοβιτς ανέφερε ότι δεν είχε ταξιδέψει για 14 ημέρες πριν εισέλθει στην Αυστραλία KAREN SWEENEY TWITTER ACCOUNT
Πού είναι το πρόβλημα όμως; Ο Τζόκοβιτς ταξίδεψε από την Ισπανία στην Αυστραλία (μέσω Ντουμπάι) στις 4 Ιανουαρίου. Όπως ωστόσο έχει γίνει ήδη γνωστό, στις 26 Δεκεμβρίου ήταν στην Σερβία – είχε παρευρεθεί και σε εκδήλωση τένις για παιδιά. Κοινώς, από όποια πλευρά και να το εξετάσει κάποιος, ο Τζόκοβιτς απάντησε λανθασμένα στην συγκεκριμένη ερώτηση. Κι αυτό γιατί βάσει αυτών που υποστήριξε, στις 22 Δεκεμβρίου θα έπρεπε να βρίσκεται την χώρα από την οποία ταξίδεψε στην Αυστραλία, δηλαδή την Ισπανία.

Σαφώς και δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νόλε έδωσε επίτηδες ψευδή στοιχεία στην αίτησή του ή απλώς έκανε (ακόμα ένα) λάθος. Όπως και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα πράγματα – για ακόμα μία φορά – περιπλέχτηκ