Νέα Υόρκη: Αυξημένες οι τιμές εισιτηρίων στα Μουσεία Τέχνης
Οι διευθύνεις των πολιτιστικών ιδρυμάτων εξηγούν ότι οι αυξήσεις των εισιτηρίων οφείλονται στο μεταβαλλόμενο οικονομικό κλίμα.
Αυξήσεις φαίνεται πως παρουσιάζουν οι τιμές των εισιτηρίων στα Μουσεία Τέχνης της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυξάνεται η τιμή του εισιτηρίου στο Μουσείο Γκούγκενχαϊμ στα 30 δολάρια για τους ενήλικες με συνέπεια να είναι πλέον ένα από τα πιο ακριβά ιδρύματα τέχνης στη Νέα Υόρκη – και ένα από τα ακριβότερα στις ΗΠΑ.
Η απόφαση, για την οποία έγινε πρώτη φορά αναφορά σε δημοσίευμα των New York Times, ήρθε λίγο μετά την ανάλογη ανακοίνωση του Μουσείου Αμερικανικής Τέχνης Γουίτνεϊ ότι θα αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου από 25 σε 30 δολάρια. Οι διευθύνεις των πολιτιστικών ιδρυμάτων εξηγούν ότι οι αυξήσεις των εισιτηρίων οφείλονται στο μεταβαλλόμενο οικονομικό κλίμα.
Στην ανακοίνωση του Μουσείου Γουίτνεϊ επισημαίνεται ότι η κίνηση ήταν απαραίτητη για να διατηρηθούν το ίδρυμα και η αποστολή του να υποστηρίζει την τέχνη και τους καλλιτέχνες σε ένα τοπίο που αλλάζει έντονα από διάφορους παράγοντες, όπως ο πληθωρισμός, η αύξηση του κόστους και η επισκεψιμότητα που ακόμα δεν έχει επανέλθει σε επίπεδα προ πανδημίας. Το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ συλλέγει και εκθέτει μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη στη Νέα Υόρκη και σε άλλες πόλεις υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Σόλομον Ρ. Γκούγκενχαϊμ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η αποστολή της Αιγιάλειας στην Ταϊβάν στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες Δήμων ΒΙΝΤΕΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Με πιστούς της Λαπάτας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τρισάγια και προσευχή για τους Πεσόντες πυροσβέστες, στην Αιγιάλεια
