Νεκρή 80χρονη σε τροχαίο δυστύχημα στα Τρίκαλα, τουλάχιστον 5 τραυματίες
Οι τέσσερις ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων, ενώ ο 42χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε πιο ελαφριά

Δυστυχώς μία ηλικιωμένη 80 ετών έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (23.10.2026) στα Τρίκαλα.
Το 48ωρο λουκέτο από την ΑΑΔΕ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για μη έκδοση αποδείξεων
Ειδικότερα, το δυστύχημα έγινε στην οδό 5ου Συντάγματος, στα Τρίκαλα όπου δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η άτυχη ηλικιωμένη και άλλα 5 άτομα να τραυματιστούν.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalavoice.gr, τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε ηλικιωμένοι, ενώ το δεύτερο οδηγούσε ένας 42χρονος άνδρας.
Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η 80χρονη ενώ οι άλλοι τέσσερις ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Ο 42χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε πιο ελαφριά.
Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News