Νεκρός εντοπίστηκε μετανάστης στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου Σερρών
Από τις 12 το μεσημέρι είχε ξεκινήσει έρευνα τόσο από την Αστυνομία όσο κι από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τού ίδιου και μίας γυναίκας.
Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του, ενώ δεν κατέστη εφικτή η ταυτοποίησή του.
Από τις 12 το μεσημέρι είχε ξεκινήσει έρευνα τόσο από την Αστυνομία όσο κι από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τού ίδιου και μίας γυναίκας. Είχε προηγηθεί κλήση στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.
Σύμφωνα με την κλήση, στη συγκεκριμένη περιοχή αγνοούνταν τα ίχνη δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Γύρω στις 4 μμ εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας από πυροσβέστες μέσα στο ρέμα. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νιγρίτας Σερρών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Tο εμβληματικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της οδού Ρίτσου ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
