Νεκρός εντοπίστηκε ψαροντουφεκάς στη Ζάκυνθο
Ο 33χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή παραλίας “Πόρτο Ρόξα”, εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύτη.
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε από δύτη στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του 33χρονου αγνοούμενου ψαροντουφεκάς στη Ζάκυνθο.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου για περιστατικό αγνοούμενου 33χρονου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΠΟΡΤΟ ΡΟΞΑ» ν. Ζακύνθου.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) ιδιωτικά σκάφη, ιδιώτη δύτη και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
Ο 33χρονος εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη χωρίς τις αισθήσεις του και περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Ζακύνθου και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
