Νεκρός εργάτης σε εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ στο Βόλο – Έπεσε από τα 20 μέτρα
Ο εργάτης ήταν τρίτου – εργολάβου από υπερεργολάβο. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία για την ταυτότητα του άτυχου εργαζόμενου.
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:30 σήμερα το μεσημέρι στη Χαλυβουργία στη Β ΒΙΠΕ στον Βόλο, όταν ένας εργάτης βρίσκονταν στην οροφή του εργοστασίου για να αλλάξει τους τσίγκους και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άτυχο εργάτη στο Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά, καθώς είχε ήδη εκπνεύσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το magnesianews.gr, ο εργάτης ήταν τρίτου – εργολάβου από υπερεργολάβο. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία για την ταυτότητα του άτυχου εργαζόμενου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Google αναγκάστηκε να αλλάξει τις αναζητήσεις στην Ευρώπη και μιλά για την μεγαλύτερη υποβάθμιση εδώ και 29 χρόνια
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Εορτασμός του Γενεσίου της Θεοτόκου από τον Φιλοδασικό Φτέρης Αιγίου ΦΩΤΟ
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
