Νεκτάριος Φαρμάκης: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ο απολογισμός της θητείας του – «Αλλάζουμε τον τόπο μας προς όφελος όλων»

Το μήνυμα Φαρμάκη θα είναι ένα και ξεκάθαρο: ότι έγινε «Έργο για Όλους», επισπεύσθηκαν διαδικασίες και δεν χάθηκε ούτε ευρώ!

Νεκτάριος Φαρμάκης: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ο απολογισμός της θητείας του - «Αλλάζουμε τον τόπο μας προς όφελος όλων»

Με την παρουσίαση ενός πολυσέλιδου τόμου δράσεων και ενεργειών, κάνει σήμερα στο περιφερειακό συμβούλιο τον απολογισμό της διακυβέρνησής του, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, 40 μήνες από την ανάληψη της ηγεσίας της. Μια θητεία, που χαρακτηρίστηκε από εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, καθώς για 22 μήνες η ΠΔΕ λειτούργησε σε συνθήκες πανδημίας, ως απειλή με αντίκτυπο σε όλους τους τομείς.

Όπως θα επισημάνει σήμερα ο κ. Φαρμάκης, η θητεία ήταν γεμάτη αλλαγές, επιτεύγματα, σκληρή δουλειά, μαθήματα, καινοτομίες, προκλήσεις και διεκδικήσεις, οι οποίες διαμορφώνουν τον δρόμο για το μέλλον.

Θα προβεί σε αναλυτική παρουσίαση νέων έργων, εντάξεων, απορροφήσεων κονδυλίων, πληρωμών, επενδυτικών σχεδίων και κοινωνικών δράσεων, και γενικά όσα έχουν υλοποιηθεί κι όσα προγραμματίζονται.

Το μήνυμα Φαρμάκη θα είναι ένα και ξεκάθαρο: ότι έγινε «Έργο για Όλους», επισπεύσθηκαν διαδικασίες και δεν χάθηκε ούτε ευρώ! «Αλλάζουμε τον τόπο μας προς όφελος όλων. Αντιμετωπίζουμε τις έκτακτες συνθήκες, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζουμε με ενθουσιασμό και μεθοδικότητα σε ορίζοντα 10ετίας» θα τονίσει ο περιφερειάρχης.

Ιδιαίτερη μνεία θα κάνει στους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους του, σε στελέχη και των εργαζόμενους της ΠΔΕ, που δούλεψαν με αυταπάρνηση, γιατί όπως θα πει ο Ν. Φαρμάκης, «όλοι μαζί πετύχαμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής και κυρίως να τεθούν οι βάσεις για ένα καλύτερο αύριο».

Παράλληλα, ο κ. Φαρμάκης θα επαναλάβει την υπόσχεσή του, προς τους πολίτες, για αλλαγή ταχυτήτων και νοοτροπίας, τονίζοντας: «Η δέσμευσή μου για έναν καλύτερο τόπο παραμένει ισχυρή και ακλόνητη. Το τρένο της μεγάλης αλλαγής, ξεκίνησε και προχωράει»

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments