Νέο «άδειασμα» από βουλευτή της ΝΔ στον Κώστα Καραμανλή – «Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία»

Ακόμα ένα στέλεχος της ΝΔ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, «αδειάζει» τον Κώστα Καραμανλή, για την επιλογή του πρώην υπ. Μεταφορών να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την παραίτησή του.

Καραμανλή

Νέο «άδειασμα» από βουλευτή της ΝΔ στον Κώστα Καραμανλή σχετικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Μεταφορών στις εκλογές 2023.

Συγκεκριμένα, για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές του 2023 μίλησε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στο Action 24 το πρωί της Πέμπτης, τοποθετήθηκε για το αν πρέπει ή όχι ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, να είναι υποψήφιος στις εκλογές, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ανέφερε ότι «αν ήμουν εγώ σε ανάλογη θέση δεν θα μπορούσα συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία».

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος είχε εκφράσει την άποψη ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023. Μάλιστα, είχε φέρει ως παράδειγμα τη στάση που κράτησε εκείνος στις εκλογές του 2009.