Νέο μπέρδεμα με τις άδειες τέλεσης αγώνων

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι γραφειοκρατικό, αλλά και ουσιαστικό, καθώς η κάθε Ενωση δεν θα μπορεί να ορίζει με ευκολία παιχνίδια σε ένα άλλο γήπεδο

ΑΔΕΙΕΣ

Να μία ακόμα «παρενέργεια» του Μητρώου που δεν είχαν υπολογίζει πολλοί, αλλά τώρα θα την βρουν μπροστά τους τα σωματεία.

Μέχρι τώρα κανείς δεν ασχολούνταν σοβαρά με τις άδειες τέλεσης αγώνων εκτός από τα σωματεία της Γ’ Εθνικής. Για το ερασιτεχνικό ούτε λόγος. Η Περιφέρεια έδινε άδεια ομαδικά για τα γήπεδα και κανείς δεν ανακινούσε το θέμα.

Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν. Με επιστολή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης την προηγούμενη εβδομάδα, ενημέρωσε τις ΕΠΣ ότι άδεια θα πρέπει να εκδίδει πλέον κάθε σωματείο ξεχωριστά και όχι ομαδικά. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχει αθλητική ιδιότητα, να είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο ή να έχει κάνει την αίτηση μέχρι 30/7 και να προσκομίζει την άδεια του γηπέδου και το παραχωρητήριο.

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι γραφειοκρατικό, αλλά και ουσιαστικό, καθώς η κάθε Ενωση δεν θα μπορεί να ορίζει με ευκολία παιχνίδια σε ένα άλλο γήπεδο, σε περίπτωση που πρέπει να αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής για διάφορους λόγους. Επίσης, πότε η Περιφέρεια θα προλάβει να ελέγξει όλα τα αιτήματα των σωματείων από Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία;

Σήμερα, η ΕΠΣΑ αναμένεται με ανακοίνωση να ενημερώσει όλα τα σωματεία για το θέμα, προκειμένου μέσα στην εβδομάδα να προβούν στις απαραίτητες κινήσεις.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ