Νέο σόου Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ: Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από το στούντιο BINTEO
Κανείς δεν κατάλαβε τι μύγα τσίμπησε τον δημοσιογράφο. Μάταια τον παρακαλούσε ο Δημήτρης Οικονόμου.
Η σημερινή μέρα θα πρέπει να σημειωθεί στο ημερολόγιο όσων κάνουν ρεπορτάζ media καθώς, βρέθηκε ο άνθρωπος που κατάφερε να εκνευρίσει σε τέτοιο βαθμό τον Άρη Πορτοσάλτε, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το στούντιο.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ», ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ κ. Άρης Πορτοσάλτε κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, με συνομιλητές τους Γιώργο Καραμέρο και Ανδρέα Παπαδόπουλο.
Παίρνοντας το λόγο ο κ. Πορτοσάλτε και μιλώντας για την παρέμβαση Ζελένσκι στη Βουλή, ο Γιώργος Καραμέρος «τόλμησε» να μιλήσει πάνω του, με τον διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ να γίνεται έξαλλος και να επιδίδεται σε ένα σόου στον τηλεοπτικό αέρα.
Παρά τις εκκλήσεις του παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου για να παραμείνει και το χαμόγελο του Γιώργου Καραμέρου, που πραγματικά δεν του είπε και τίποτα προσβλητικό, ο κ. Πορτοσάλτε έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Δείπνο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών για ενίσχυση της Ιεραποστολής στην Κινσάσα ΦΩΤΟ
Πώς η Γη έχασε ένα δισεκατομμύριο χρόνια γεωλογικής ιστορίας: Τι αποκαλύπτει νέα επιστημονική έρευνα
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πιτίτσα: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών ΦΩΤΟ
Πώς βλέπετε τα ένσημα ΙΚΑ (e-ΕΦΚΑ) ηλεκτρονικά μέσω gov.gr και ΑΤΛΑΣ
