Νέο θρίλερ στην Αμοργό: Αγνοείται Αμερικανός πρώην αστυνομικός, είχε πάει για πεζοπορία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αμοργό, μετά και την τραγική εξέλιξη με τον γνωστό παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ.

Αμοργό

Νέο θρίλερ στην Αμοργό, με την αγωνία να κορυφώνεται για τον Αμερικανό συνταξιούχο αστυνομικό που είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, καθώς αγνοείται από την Τρίτη το πρωί. Στο νησί έχει σημάνει συναγερμός ειδικά μετά και την τραγική εξέλιξη με τον γνωστό παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά νεκρός στην Σύμη.

Ο 59χρονος είχε έρθει στην Αμοργό μαζί με φίλο του για διακοπές. Το πρωί της Τρίτης πήγε για τζόκινγκ και πεζοπορία σε ένα δύσβατο σημείο του νησιού και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.Ο φίλος του 59χρονου ανησύχησε όταν είδε ότι καθυστερούσε και τηλεφώνησε στον αστυνομικό σταθμό της Αμοργού για να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Ο 59χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μαζί του δύο κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί έχουν αποστείλει αίτημα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό του σήματος των δύο τηλεφώνων, ώστε να δουν πού εκπέμπουν και να επικεντρώσουν εκεί τις έρευνες.

Η κινητοποίηση στην Αμοργό είναι μεγάλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγνοούμενος είχε στείλει νωρίς το πρωί της Τρίτης ένα μήνυμα στην αδελφή του και συγκεκριμένα μια φωτογραφία της πινακίδας με τις πληροφορίες για το μονοπάτι