Νέο ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο λίγο πριν τη τραγωδία στα Τέμπη: Καρέ-καρέ η μοιραία πορεία των τρένων

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης αποκαλύπτει την πορεία των τρένων λίγο πριν την τραγωδία.

Νέο ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο λίγο πριν τη τραγωδία στα Τέμπη: Καρέ-καρέ η μοιραία πορεία των τρένων

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης, που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha, η κάμερα καταγράφει τη διέλευση των οχημάτων από τον αυτοκινητόδρομο Λάρισας – Θεσσαλονίκης.

Ένα δυνατό φως εμφανίζεται να κινείται με σταθερή ταχύτητα με κατεύθυνση προς τον νότο και να προσεγγίζει το σημείο, όπου διασταυρώνεται ο αυτοκινητόδρομος με τη σιδηροδρομική γραμμή. Πρόκειται γαι την εμπορική αμαξοστοιχία 63503 που πλησιάζει στο μικρό τούνελ που βρίσκεται στο ύψος του αυτοκινητόδρομου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στη δεξιά πλευρά του δρόμου καταγράφεται η διέλευση ενός άλλου συρμού.

Τα αναμμένα φώτα στα βαγόνια μαρτυρούν ότι είναι η επιβατική αμαξοστοιχία Ιντερσίτι 62. Με σταθερή ταχύτητα προσεγγίζει το σημείο και εξαφανίζεται κάτω από το τούνελ. Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα, στην έξοδο του τούνελ εμφανίζεται μια στιγμιαία λάμψη, ενώ ακολουθεί μια τεράστια έκρηξη.

Η στιγμή της σύγκρουσης, μάλιστα, έχει καταγραφεί από πλήθος καμερών που βρίσκονται στο σημείο. Σε δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο Alpha καταγράφονται το πυκνό τεράστιο σύννεφο καπνών που βγαίνουν από το σημείο.

Ο χειριστής της κάμερας φαίνεται να προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή του καπνού για να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Σε άλλο βίντεο, η κάμερα καταγράφει τμήμα του αυτοκινητόδρομου λίγο μετά το σημείο της σύγκρουσης, ενώ ένα ακόμη ντοκουμέντο δείχνει το σημείο της τραγωδίας, σχεδόν μία ώρα μετά από την φονική σύγκρουση.
Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ