Νέος γύρος διαπραγματεύσεων Ουκρανίας – Ρωσίας μέσα στη μέρα
Η εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται για 7η μέρα, ενώ διεθνή μέσα κάνουν λόγο για νέο γύρο συνομιλιών ακόμα και μέσα στη μέρα.
Οι Ρωσικές δυνάμεις αναμένεται σήμερα να εντείνουν τις προσπάθειές τους για το Κίεβο, με το βομβαρδισμό την Τρίτη να είναι ανελέητος, και οι εικόνες να προκαλούν σοκ.
Ωστόσο, αν και στην αρχή δεν διαφαινόταν να συνεχίσουν οι συνομιλίες τελικά Ουκρανία και η Ρωσία θα πραγματοποιήσουν τον δεύτερο γύρο συνομιλιών αργότερα σήμερα Τετάρτη.
Την είδηση μετέδωσαν πρώτα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και το ρωσικό κανάλι Russia Today επικαλούμενα σύμβουλο του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι.
Второй раунд переговоров Украины и России состоится вечером 2 марта, сообщил советник главы офиса Зеленского:https://t.co/AEwwazqSll pic.twitter.com/fvWE4EMJKw
— ТАСС (@tass_agency) March 2, 2022
Το ίδιο προανήγγειλε και το spectator index
BREAKING: Russia and Ukraine to hold another round of talks later today
— The Spectator Index (@spectatorindex) March 2, 2022
Σύμφωνα με το RT η σύνθεση με την οποία θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες διαπραγμάτευσης θα είναι ίδιες με αυτές του πρώτου γύρου που διεξήχθη τη Δευτέρα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξέι Αρέστοβιτς μιλώντας στον ουκρανικό τηλεοπτικό σταθμό Ukraine-24 «ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία θα διεξαχθεί το απόγευμα σήμερα, 2 Μαρτίου, και οι συνθέσεις των δύο αντιπροσωπειών θα είναι ίδιες».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εμμηνόπαυση: Τα 10 «ύπουλα» συμπτώματα πριν τα 40
Τέλος στα ψεύτικα προφίλ στο Facebook; Η απάντηση της Meta στην εποχή της AI
Η «Αχαΐα Αναπτυξιακή» για τους στόχους της νέας ΚΑΠ στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Τι πραγματικά πίνουμε από τα πλαστικά μπουκάλια: Οι αόρατοι κίνδυνοι για την υγεία
Η Meta διαφημίζει την AI χωρίς να δείχνει AI και κανείς δεν κατάλαβε γιατί
