ΝΕΠ-ΝΟ Ρεθύμνου: Ούτε η ώρα δεν ήταν εμπόδιο να γεμίσει το «Α. Πεπανός»! – Φωτογραφίες
Η ΝΕΠ έκανε το 1-0 νίκες επί του ΝΟ Ρεθύμνου, υπό τα βλέμματα του δημάρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη και του αντιδημάρχου Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλου.
Τι κι αν το σημερινό παιχνίδι της ΝΕΠ με τον ΝΟ Ρεθύμνου διεξήχθη πολύ νωρίς – η «σέντρα» δόθηκε στις 13.30 – προκειμένου να διευκολυνθεί η Κρητική ομάδα στην επιστροφή της στην Κρήτη; Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που είχε κάνει η ΝΕΠ κι έδωσε «παρών» στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», δείχνοντας την αγάπη του και για τον σύλλογο και για το πόλο της Πάτρας.


Μάλιστα, στις κερκίδες είδαμε και υψηλές παρουσίες, καθώς την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο. Ο πρόεδρος της ΝΕΠ Μανώλης Τσουραμάνης υποδέχθηκε τους δυο άνδρες και κάθισαν μαζί στις κερκίδες, με τον Δήμαρχο να ρωτάει, μάλιστα, πληροφορίες για τη φετινή πορεία των «δελφινιών». Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο παιχνίδι του ΝΟΠ με τον ΝΟ Χανίων για την Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο (οι «δαίμονες» ηττήθηκαν και δυστυχώς υποβιβάστηκαν στην Α2), ο Δήμαρχος αποδείχθηκε εξαιρετικά γούρικος για τα κορίτσια της ΝΕΠ.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Δύο ακόμη ομάδες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
