Νεπάλ: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός μετά τα αιματηρά επεισόδια
Οι κινητοποιήσεις συνέχισαν να έχουν μεγάλη ένταση, με διαδηλωτές να βάζουν φωτιά στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.
Πολίτικες εξελίξεις και στο Νεπάλ, καθώς ο πρωθυπουργός Κ.Π. Σάρμα Όλι παραιτήθηκε σήμερα μετά τα αιματηρά επεισόδια που κόστισαν εχθές τη ζωή σε 19 ανθρώπους και προκάλεσαν τον τραυματισμό 100 ακόμη διαδηλωτών.
Την παραίτηση του 73χρονου πρωθυπουργού, που ορκίσθηκε πέρυσι τον Ιούλιο για την τέταρτη θητεία του ως ο 14ος πρωθυπουργός της χώρας μετά την κατάργηση της μοναρχίας το 2008, όπως ανακοίνωσε ο συνεργάτης του, Πρακάς Σιλβάλ.
Γαλλία: Γρίφος ο νέος πρωθυπουργός, τα πρώτα ονόματα
Διαδηλωτές κατά της διαφθοράς στο Νεπάλ αψήφησαν σήμερα την επ’ αόριστον απαγόρευση της κυκλοφορίας πραγματοποιώντας διαδηλώσεις και φωνάζοντας συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, μία μέρα μετά τις βίαιες διαμαρτυρίες που ξέσπασαν μετά και τον αποκλεισμό ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.
Οι κινητοποιήσεις συνέχισαν να έχουν μεγάλη ένταση, με διαδηλωτές να βάζουν φωτιά στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Heart Aerospace: Πέταξε το μεγαλύτερο ηλεκτρικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ
Μέγα Σπήλαιο: Η ιστορική Μονή της Παναγίας που στέκει αγέρωχη στον βράχο εδώ και αιώνες ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Νέο λογότυπο Instagram: Η αλλαγή μιας δεκαετίας που διχάζει το κοινό
Ζώδια Σήμερα 15/8: Χρόνια πολλά με χαρμόσυνα νέα και μεγάλη τύχη!
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Απαγόρευση social media: Ανατροπή στη Γαλλία από το ανώτατο δικαστήριο
