Νικολόπουλος: Με Βελόπουλο στο Νότιο Αθήνας; – Μία ανακοίνωση και μετά… «φίμωτρο»

Μόνο φήμες κυκλοφορούν για τη σύμπλευση Νικολόπουλου – Βελόπουλου, αφότου ανακοινώθηκε ότι ο Αχαιός πολιτικός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου για συμπαράταξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Νικολόπουλος: Με Βελόπουλο στο Νότιο Αθήνας; - Μία ανακοίνωση και μετά… «φίμωτρο»

Το πάει αλλιώς αυτή τη φορά ο πρώην αχαιός βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος. Αποφεύγει διά ζώσης ή τηλεφωνικές ενημερώσεις φίλων του, αφότου ανακοίνωσε ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου για συμπαράταξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κι αυτό μέσω facebook, χωρίς ν’ αναφέρεται στο περιεχόμενο της συμφωνίας τους.

Μόνο φήμες κυκλοφορούν και ερωτήματα αιωρούνται. Θα είναι, για παράδειγμα, υποψήφιος βουλευτής κι αν ναι, σε ποια Εκλογική Περιφέρεια; Κάτι ακούσθηκε για τον Νότιο Τομέα Αθήνας. Χθες μάλιστα κλήθηκαν στην Αθήνα από την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Λύσης πέντε υποψήφιοι βουλευτές Αχαϊας και ρωτήθηκαν αν έχουν αντίρρηση να συμπεριληφθεί ο Ν. Νικολόπουλος στο ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα Αθήνας και να συνδράμει στον προεκλογικό αγώνα της Αχαϊας. Και οι πέντε συμφώνησαν.

Μένει να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το «είδος» της συμπαράταξης. Ως συνεργαζόμενο με την «Ελληνική Λύση» το κόμμα του «Ελληνες Χριστιανοδημοκράτες»; Κάτι τέτοιο είχε συμβεί το 2015 με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου.

Εχει, εν τέλει, τη σημασία του ο τρόπος σύμπλευσης του Νικολόπουλου – Βελόπουλου και κάθε απορία θα λυθεί, σίγουρα, μόλις ο Αρειος Πάγος προχωρήσει στην ανακοίνωση των κομμάτων και των σχημάτων που θα λάβουν μέρος στις νέες εκλογές. Εως τότε κρατάμε ως νέο δεδομένο την κρυψίνοια του λαλίστατου κατά τ’ άλλα Νίκου Νικολόπουλου!

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ