Νίκος Συρίγος για Μαρίνα Σάττι:«Είχα μεγάλες προσδοκίες νιώθω ότι πατώσαμε»

Ο Νίκος Συρίγος μίλησε για το φετινό τραγούδι της Eurovision

Συρίγος,Σάττι

«Στον Ημιτελικό της Πέμπτης ήταν τραγωδία. Δεν υπάρχει άλλη λέξη, είναι και ελληνικότατη. Ότι το Σάββατο ήταν καλύτερη από την Πέμπτη, δεν σημαίνει ότι ήταν καλή. Η Μαρίνα Σάττι είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας στην Eurovision. Όταν άκουσα ότι θα πάει η Μαρίνα στον διαγωνισμό, ήμουν από τους πιο χαρούμενους Έλληνες», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

 

Και το αιτιολόγησε: «Έχω παρακολουθήσει την πορεία της, την εκτιμάω πάρα πολύ για αυτό που πρεσβεύει στο ελληνικό τραγούδι. Πίστεψα ότι θα δούμε κάτι από Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Είναι η ταπεινή μου άποψη και για αυτό στεναχωριέμαι γιατί είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες απ’ το τραγούδι που θα παρουσίαζε, δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η θέση που θα πάρει… Θεωρώ ότι έγιναν όλο λάθος, από την αρχή έως το τέλος».

 

 

Ο Νίκος Συρίγος για το φετινό τραγούδι της Eurovision

Ο Νίκος Συρίγος ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα της Βηρυτού που έδειξε για την Αθήνα στο video clip. Είπαμε ότι είναι τρολ. Μετά είδαμε 9 συνθέτες για το τραγούδι. Αυτό το mix grill που κάναμε, λίγο λουκάνικο, λίγο μπριζόλα, λίγο παϊδάκι… Δεν ήταν τραγούδι αυτό, κατασκεύασμα ήταν. Όλο αυτό που έγινε στη σκηνή, μιλάμε για τραγωδία».

Μετά την προβολή της εμφάνισης, κατέθεσε και το συμπέρασμά του για τη φετινή συμμετοχή στη Eurovision, λέγοντας: «Στο κυνήγι της καινοτομίας, στο τέλος ήταν τόσες πολλές οι καινοτομίες, που επειδή ήταν πάρα πολύ μεγάλες οι προσδοκίες μου από αυτό το κορίτσι, εγώ νιώθω ότι πατώσαμε» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ